Plavecké závody

17.06.2013 11:13

Plavecké závody

Ve čtvrtek jsme byli na plaveckých závodech. Závodili tam Anetka P., Vendulka, Lucka, Ríša, Adam a Matěj. A celá třída fandila. Ale nedostali jsme se do finále, tak jsme se dívali na jiné děti. Potom byla štafeta. Závodníci odplavali a něco dostali. Šli jsme do mekáče. Tam se Adam ztratil, protože všichni šli doprava a on šel sám doleva. Důležité, že Adam našel policajty... a my jeho. Jeli jsme dom.

(Eliška)

 

Plavecké závody

Jeli jsme autobusem a protože tam bylo moc lidí, byli jsme namačkaní jako sardinky. Pak jsme tam dojeli a hodně jsme spěchali. Závodili: Ríša, Matěj, Adam, Aneta P. a Lucka. Pak jsme šli ze závodů do mekáče. A pak se nám ztratil Adam. Šli jsme ho hledat. Našla ho policie. Pak jsme šli do největší budovy Zlínského kraje. Pak jsme šli do hrabáku, tam si každý něco koupil a tentokrát jsme šli do luxusního autobusu!! Dokonce s pásy a pak jsme jeli každý domů.

(Lucka)

 

Závody 158

Byl jednou jeden chlapeček Adam, který chodil do 3. třídy. Když jeli na plavecké závody Adam se zaradoval, protože bylo období sucha. I vzduch byl to... no prostě suchý a nedýchatelný. Ráno, jak odjížděli, ztratil Adam hlavu a plaveckou čepici. Po půl hodině našel hlavu a na čepici se vykašlal. Jedou a jedou. Jsou tam a Adam říká: Hm, dobrý. Takže skončil na posledním místě. Paní učitelka vzala všechny do mekáče. Byli tam tak dlouho. Už si nikdo nic nekupoval, ale já jsem šel. Pak se otočím a moje třída tu není. No jo, ztratil jsem se. Jdu ven, tam taky nikdo není, ale tam na druhé straně přechodu jsou policisté. Jdu za nimi. Dobrý den, já jsem se ztratil. Tak jsme šli až na nádraží autobusáků. A přišli si pro mě a od té doby vím, že když se zase ztratím, mám jít za strýcem Platošem.

(Adam)

 

Plavecké závody 

Ráno jsme rychle běželi na bus. Jak jse dojeli, závodníci se šli převléct. První se v bazéně rozplavali. Konečně začal závod. První se jel znak. Pak prsa a nakonec kraul. Nic jsme nevyhráli, ale spolužáci byli moc dobří (Lucka, Adam, Aneta P., Matěj, Venda). Jak se zase převlekli, šli jsme do Mekáče. Jídlo i pití všem chutnalo. Jak jsme vyšli ven, někteří si koupili zmrzlinu. Potom jsme zjistili, že nemáme ADAMA. Šli jsme ho hledat a všichni jsme říkali, že ho roztrhneme. Adam potkal policajty a řekl jim, že se ztratil. Ti pak zavolali paní učitelce, že si ho máme vyzvednout na autobusovém nádraží. Vyzvedli jsme si ho a byli rádi, že se nic nestalo. Potom jsme šli na jednadvacítku úplně nahoru. Potom jsme sešli a šli do autobusu. Byl to krásný den. 

(Terezka)

 

Plavecké závody

Když jsme začali plavat na rozcvičku, tak se mi moc do vody nechtělo. Ale i tak jsem musela jít. Pak když někdo z náás šel plavat to bylo teda na ohluchnutí. Vždycky šlo slyšet jen nás. Když jsem šla já plavat, měla jsem strašnou trému. Pak, když byl konec plavání, odešli jsme s paní učitelkou do mekáče. Byla jsem v takové prolézačce. Pak šel někdo na zmrzlinu. Najednou si paní učitelka všimla, že nemáme Adama. Všichni jsme začali hledat Adama. Paní učitelka se zeptala jedné paní, jestli neviděla Adama. Řekla nám, že Adama dala policajtům. Tak paní učitelka volala policajtům. Policajti jí řekli, že ho mají. A řekli kde je a tak jsme šli za ním.

(Aneta P.)

 

Den plný zajímavostí

Ráno jsme museli vstávat brzo, protože jsme jeli na plavecké závody. Jelo se v půl 7. Závodil(a): Anetka P., Matěj, Vendula, Ríša, Lucka a Adam. Jak jsme byli všichni ve škole, tak jsme vyjeli. Jak jsme dorazili na místo, tak jsme museli pospíchat, protože jsme dojeli pozdě. Když jsme tam doběhli, šli jsme si sednout. Ti co závodili se šli převléct do plavek. Byli jsme tam moc dlouho. Buď jsme byli poslední nebo předposlední. Pak jsme je všechny pochválili. Šli jsme za to do mekáče. Všichni jsme si něco koupili. Jak všichni dojedli, tak jsme šli všichni doprava, jenom Adam šel doleva. Zjistili jsme, že se Adam ztratil. Museli jsme ho najít. Adam naštěstí našel policajty. Ti potom zavolali paní učitelce.

(Gábina)

 

Závody

Ráno jsme jeli autobusem Pak jsme vystoupili ve Zlíně. Pak jsme čekali na naše závodníky až doplavou. My, co jsme neplavali, jsme byli nahoře a fandili jsme jim. A pak, jak skončili, byli jsme na zmrzlinu všichni. Pak jsme se spočítali a zjistili jsme, že nám někdo chybí. A byl to Adam. Tak jsme ho šli hledat a nakonec se ukázalo, že je s policií a čeká tam na nás. Pak šel s nama. Pak jsme šli do velkého obchodu, tam bylo všechno. Pak jsme čekali na autobus. Ten nás vézl domů. Byli jsme strašně unavení.

(Nikola)

 

Plavecké závody

Ráno jsme brzy spěchali na závody. Bylo to moc napínavé. Zavodili tam Anetka P., Lucinka, Vendulka, Adam, Matěj a Richard. Jak se oblekli, tak jsme fandili: Halenkovice!!! Jak to skončilo, tak jsme šli do MegDonalda. A pak jsme šli sednout na lavečky. Šli jsme si na zmrzlinu. A Adámek se nám ztratil, tak paní učitelka zavolala policajty. Adam byl na nádraží s policií a pak jsme si ho vyzvedli.

(Anetka N.)